Miért jó választás esküvői DJ-t fogadni a lagzira?

A zene minden kétséget kizáróan az esküvői buli és hangulat lelke. Ezért olyan zenei szolgáltatóra van szükséged, aki fenn tudja tartani a násznép jó hangulatát, és szó szerint táncba viszi a vendégeket! Az esküvői DJ remek választás, ha hajnalig tartó bulizásra készültök!

Az esküvői zenei szolgáltatás mindenféle formában és méretben létezik, de a DJ az egyik legmodernebb lehetőség, amely egyre népszerűbb választássá vált az élő zenével szemben.

Lássuk, mik az előnyei, ha esküvői DJ-t kérsz fel a nagy napra!

A párok dilemmája általában az esküvői DJ és zenekar közötti választáskor csúcsosodik ki, így most vegyük át, milyen előnyökkel bír egy DJ.

Költséghatékony

Egy élő zenekarral (vagy más élő szórakoztatással) összehasonlítva a DJ-k általában alacsonyabb áron alkalmazhatók. Ez nem mindig igaz, de általánosságban elmondható, hogy a DJ-k kevesebb költséget jelentenek. A zenekarok több embert igényelnek, és a felszerelésük miatt potenciálisan több utazási költséget számítanak fel.

Kedvenc zenéid a lagzin

Hallgasd kedvenc zenéidet – úgy, ahogyan emlékszel rájuk. Ne érts félre minket: Szeretjük az esküvői zenekarokat. Ennek ellenére, ha Elton John „The Way You Look Tonight” című dalát választottad az első tánchoz, mert egy különleges romantikus pillanatot idéz fel, jó tudni, hogy ugyanúgy fog szólni, mint amikor beleszerettél.

Az élő zenével ellentétben (és nem az élő zene hátrányának felróható), a DJ-k az ismert dalok eredeti verzióját tudjak leadni az esküvőn, így a hőn szeretett nóták kapcsán biztosan nem ér majd váratlan meglepetés.

A DJ-k jól kiismerik a közönséget

Minden előadónak rendelkeznie kell némi képességgel arra nézve, hogy a közönség mit szeret, mire kapja fel a fejét, de a DJ-knek megvan az az egyedülálló képességük, hogy néhány kulcsfontosságú keverési elemmel képesek megváltoztatni a zenei irányt, ezzel új lendületet adva a mulatozásnak. A zenekaroknak ezzel szemben jellemzően akkor is be kell fejezniük egy dalt, ha a közönség láthatóan nem élvezi azt, és csak akkor tudnak dalt váltani, ha az előzőt befejezték.

Nincs szükség túl sok pihenőre

A zenekaroknak jellemzően többször kell megállniuk szünetet tartani, míg egy DJ hosszabb ideig is bírja megállás nélkül. Ha szeretnéd, hogy folyamatosan menjen a zene és a tánc, akkor az esküvői DJ jó választás a számotokra.

Most, hogy felkészültél a megfelelő információkkal, és tudod, miért jó választás egy DJ, nincs is más dolgod, mint megkeresni az ideális lemezlovast az esküvődre!

Ajánlott cikkeink

5/5 - (1 vote)