Álmodd meg a díszítést esküvői dekoros segítségével!

Szeretnél tökéletes esküvői dekorációt, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Elárasztanak az ötletek, de lehetetlen közülük választani? Akkor az esküvői dekoros nagy segítség lehet a számodra! Olvass tovább, ismerd meg a munkáját, és azt, miben tud a segítségedre lenni.

Az álomesküvő szervezése rengeteg időt és feladatot igényel. Ha még nem kezdtél bele, akkor készülj fel, hogy néha teljesen elveszettnek érezheted magad. Ha már benne vagy a szervezésben, akkor pedig pontosan tudod, miről beszélek.

A tökéletes esküvő egyik kiemelkedően fontos része a dekoráció, ami egy szakképzett esküvői dekoros bevonásával garantáltan különlegesebbé varázsolja életetek nagy napját, és le is veszi a terhet a válladról.

Nincs más dolgod, mint megosztani a dekorossal az ötleteidet, elképzeléseidet, kívánságaidat, és ő segít megálmodni azt a díszítést, amelyről eddig csak álmodtál.

Mi is az esküvői dekoros feladata?

Az esküvő az egyik legfontosabb nap egy pár életében. Mindenki tökéletes, felejthetetlen esküvőt álmodik, amelynek elengedhetetlen része a dekoráció.

A dekoráció egyedi és apró részletekből áll, amelyekre a sok teendő közepette nem is gondolnátok. Éppen ezért érdemes kapcsolatba lépni egy esküvői dekorossal, aki munkájával és szaktudásával nagy segítséget nyújthat.

A dekoros munkája sokrétű és szakmai tudást igényel. Virágkötőnek, textilszakértőnek, látványtervezőnek, stylistnak, marketingesnek és egy kicsit esküvőszervezőnek is kell lennie egy személyben. Ismernie kell az aktuális trendeket, az etikettet, a különböző virágok és színek jelentését, valamint minden esküvőhöz kapcsolódó szokást és babonát.

Ha úgy gondolod, hogy felesleges pénzt költeni egy esküvői dekorosra, akkor javaslom, gondold át újra. Hiszen a dekoros munkája nem csak arról szól, hogy elhelyez néhány vázát az asztalokon és felköti a masnit a székekre.

Nézzük, milyen feladatokat lát el egy esküvői dekoros!?

Helyszíni szemle

A dekorosnak meg kell tekintenie az esküvő helyszínét, hogy a dekorációt ehhez tudja igazítani. Segít nektek ötletekkel és tanácsokkal, hogy mi passzol a legjobban az adott helyhez, és mi kevésbé.

Árajánlat készítése

Miután megbeszéltétek az elképzeléseket, a dekoratőr elkészíti a tervezetet és az ajánlatot, amely részletesen tartalmazza, mennyibe kerülne a teljes dekorációs munka. Mivel minden esküvő egyedi, nincs lehetőség sztenderd csomagok közül választani. Az árajánlat mindig személyre szabott.

Dekorációs kellékek beszerzése

Bár egy dekoros évek alatt rengeteg dekorációs elemre tesz szert, mégis vannak olyan egyedi vagy különleges kellékek, melyekkel nem rendelkezik – ezeket pedig be kell szereznie.

Dekoráció elkészítése

Az esküvői dekoros elkészíti a megálmodott díszletet számotokra, ha semmilyen módon nem lehet beszerezni, vagy ha megvenni drágább lenne, mint elkészíteni. Lehet az fotófal, egyedi fényfüggöny, girlandok vagy egyedi gyertyatartó.

Kellékek kiszállítása és a dekoráció elkészítése

A dekoros az esküvői helyszínre szállítja a dekorációhoz szükséges kellékeket, virágokat, kiegészítőket, és a helyszínen állítja össze a teljes díszítést.

Dekoráció lebontása

Bizony, a dekoros munkája nem ér véget még az esküvő végeztével sem. Az esküvőt követően a dekoros lebontja és elszállítja a díszítést, hogy nektek másnap már ne kelljen ezzel foglalkoznotok.

Honnan tudhatod, hogy esküvői dekorosra van szükséged?

Ha nem tudod eldönteni, hogy szükséged van-e esküvői dekoros segítségére, olvasd el az alábbi pontokat, és ha legalább egy igaz rád, akkor ne habozz tovább, keresd meg a tökéletes dekorost!

  • Nem igazán értesz a dekoráláshoz: Még egy outfit-et összeraksz, de a lakásod berendezésével se nagyon boldogulsz? Akkor bízd az esküvői díszítést dekorosra.
  • Nagyon egyszerű az esküvői helyszín: Négy fal meg egy plafon? Ember legyen a talpán, aki ebből valami mesést álmodik meg… a dekorosnak szerencsére ez nem ellenfél.
  • Idő szűkében vagy: Egy esküvői dekoráció megtervezése és elkészítése bizony nem kevés időt vesz igénybe. Ha nem tudsz rá időt szakítani a munka, család és egyéb elfoglaltságok mellett, jobb, ha profira bízod a dekorálást.
  • Nem tudsz választani a dekorációk közül: Nem csoda, ha a tengernyi lehetőség és ötlet között nehéz választanod, ám, ha komolyan nem tudsz dűlőre jutni, milyen stílusban dekorálj az esküvőn, akkor célszerű segítséget kérned!

Ha van rá lehetőségetek, érdemes együtt dolgozni egy esküvői dekorossal, aki képes valóra váltani minden elképzeléseteket, hogy az eredmény valóban varázslatos legyen!

Ajánlott cikkeink

5/5 - (1 vote)