Citrusok az esküvői dekorációban? Így illeszd be az esküvődbe a citrusféléket!

A citrusok vidám és élettel teli esküvői dekorációk lehetnek, a titka csupán az, hogy kreatívan és ügyesen kell használni őket. Lássuk, hogyan kaphatnak szerepet a citrusok az esküvői dekorációban!

Az esküvőszervezés egyik legelragadóbb része az összes vizuális elem kiválasztása, mint például a dekoráció (a friss virágoktól és a buja zöld növényzettől a hangulatos világításig és a színpompás dekorációig), a papír termékek és a menü. És ha már a színpompás színeknél tartunk, eszméletlen klassz, ha a párok friss citrusféléket használnak az esküvőjükön. Ezek a színes, illatos gyümölcsök már a puszta létezésükkel is felfrissíthetik a teret. Ráadásul a citrusfélék használata megfizethető módja annak, hogy feldobjuk a dekorációt.

A friss citrommal teli tálaktól kezdve, a fogadóasztalokon a citrusszeleteket ábrázoló illusztrációk használatáig ezek az egyszerű, mutatós gyümölcsök vidámságot kölcsönöznek, bárhová is kerüljenek az esküvőn.

Lássuk, hol kapjanak helyet a citrusok az esküvői dekorációban!?

Kombináld a citrusokat és a gyertyákat

Ha gyertyák is kapnak helyet a dekorációban, szuperül fel lehet dobni a megjelenésüket, ha citromokat, mandarint és más citrusféléket helyezel el mellette. Remekül mutat, ha az élénk színek egyensúlyozására nagyobb fehér virágcsokrokat teszel.

Díszítsd az esküvői tortát citrusokkal

Ha az esküvői torta egyszerűbb kinézetet kapott, például egyszínű fehér, akkor eszméletlenül fel lehet dobni citrusokkal. Narancsok, citromok egyben vagy felvágva… mindegyik csúcs választás. Bónusz élményt biztosít, ha a torta ízvilága passzol a citrusokéval.

Válassz citrusokat az asztalok díszítéséhez

A citrusfélék esküvői dekorációba való beépítésének nagyszerű módja, ha a formákat, színeket és a konkrét gyümölcsöket beépíted a dekorációba. Egy pár narancs és citrom, ideális, ha a dekoráció színei a narancs és a sárga árnyalataiban játszik, míg a lime és a narancs a zöldes és sárgás színekhez passzolnak. Ha tiszta fehér dekorációt álmodtál meg, bármilyen variációt használhatsz, hogy feldobd az összképet.

Használj citrus ihlette kártyákat, meghívókat, ültetőkártyákat

A papírtermékeken – meghívókon, ültetőkártyákon, save the date lapokon, köszönetkártyákon – remekül lehet használni a citrus mintákat.

Citrusfélék a virágos asztaldíszekben

A citrusfélék hozzáadása egy virágos asztaldíszhez friss hangulatot teremt és feldobja a dekorációt. Ha téged is elvarázsolnak ezek a gyümölcsök, bátran építsd bele a virágdíszekbe is.

Használd a citrusok színeit

Ha a citrusokat nem is, a színárnyalataikat bátran használhatod a dekorációban gyakorlatilag bárhol; textíliák, meghívók, étkészlet, virágok, kiegészítők stb.

Kínálj citrusfélékből készült koktélokat

Az egyik legjobb módja a citrusfélék szerepeltetésének az esküvőn a koktélok, amikben citrusok vannak. Itt is bátran lehet játszani a színekkel és az ízekkel is.

Ahogy látod, a citrusok szinte bárhol és bárhogyan bevethetők az esküvői dekorációban, így bátran engedd szárnyalni a fantáziád!

További ötletekért olvasd el az esküvői dekorációkról szóló többi cikkünket is!

Ajánlott cikkeink

5/5 - (1 vote)