Lánykérés mesterfokon: Így kérd meg a kedvesed kezét!

Hozzám jössz feleségül? A kérdés könnyű, a helyzetet megteremteni hozzá viszont kevésbé az, hiszen minden ifjú pár különleges lánykérésről álmodik. Ha elhatároztad, hogy megkéred a párod kezét, de szükséged lenne egy kis ihletre, akkor jó helyen jársz! A következő lánykérés ötletek segítenek megmozgatni a fantáziádat, hogy olyanra tervezd meg ezt a különleges alkalmat, amire egész életetekben emlékezni fogtok!

Lánykérés egyszerűen: mert a kevesebb néha több

Aki nem szeret a középpontban lenni, nem szereti a nagy felhajtást, vagy kicsit visszafogottabb a személyisége, annak egyszerűbb, meghittebb lánykérés való.

Manapság a legtöbb pár már jóval a házasság előtt összeköltözik, és akár már egy-két gyerkőccel is bővült a család. Az ilyen nagyon összeszokott párokra is jellemző az egyszerűbb lánykérés.

Egy közös program után, amit mindketten élveztek, felteheted a Nagy Kérdést. Menjetek el sétálni, vacsorázni, piknikezni, biciklizni, moziba, bárhova, amit szerettek közösen csinálni. Utána biztosan meglepetés lesz, amikor megkéred a kezét.

Flashmob

Az egyszerű lánykérés szöges ellentéte a flashmob. Sokkal több szervezést igényel, hiszen sok ember mozgását kell úgy összehangolni, hogy a megfelelő időben mindenki a helyén legyen, és gördülékeny legyen az előre összeállított koreográfia.

Ha a tánc nem a Te stílusod, akkor is tervezhetsz flashmob-szerű lánykérést. Sok lehetőség van, amit a nyilvános helyek kínálnak. Megkérheted a barátnőd kezét egy parkban, egy téren, folyóparton, bárhol. Flashmob-os táncosok helyett felbérelhetsz egy vonósnégyest is, akik egyszer csak megjelennek a helyszínen, a leendő menyasszony kedvenc dalát játszva.

Vedd játékosra a figurát

Ha szeretnéd, hogy a lánykérés egy belső, intim élmény legyen, amit csak ketten éltek meg, közönség nélkül, de mégis megfűszereznéd valami különlegessel, akkor tedd játékossá!

Rejts el üzeneteket a lakásban, mindegyik egy-egy rejtvény legyen, ami a következőhöz visz el. Ezek a rejtvények kapcsolódjanak hozzátok, a kapcsolatotokhoz. Például az egyik feladvány lehet egy keresztrejtvény, olyan kérdésekkel, hogy: Melyik hónapban találkoztunk először? Hol volt az első randink? A megfejtés pedig a következő rejtvény helyszínét árulja el.

Az utolsó rejtvény pedig legyen a Te kérdésed: Leszel a feleségem?

A lánykérés művészete

Ha valamiben tehetséges vagy, akkor azt kamatoztathatod a lánykérés pillanatában is.

Ha jól festesz vagy rajzolsz, akkor készíts egy képet magatokról, szövegbuborékokkal, amiben felteszed a kérdést, de a párod szövegbuborékát hagyd üresen, és kérd meg, hogy fejezze be a képet.

Abban az esetben, ha játszol valamilyen hangszeren, akkor adj egy szerenádot a leendő feleségednek! Játszd el a kedvenc dalát, vagy akár saját dalt is írhatsz, amivel még személyesebbé teheted az eseményt. Igazi mozifilmbe illő jelenetek születhetnek így.

Jól megy az írás? Akkor írhatsz egy rövid novellát magatokról, beleszőve a lánykérést. Ha pedig költői vénád van, akkor egy romantikus vers biztosan megdobogtatja a párod szívét.

Grandiózus gesztusok

Ha szeretnéd világgá kürtölni a boldogságod, és legszívesebben mindenkivel megosztanád a pillanatot, amikor megkéred a barátnőd kezét, akkor a következő tippek Neked szólnak!

Repülőgépből eregetett feliratos zászlóktól kezdve akár azt is elintézheted, hogy a moziban az egyik film után lejátszanak egy kisfilmet rólatok, aminek a végén felteheted a kérdést.

Megkérheted a párod kezét egy sporteseményen, de akár a kedvenc bandája koncertjén is.

Ha elég nagy a költségvetésed, akkor szervezhetsz egy külföldi utazást oda, ahova mindig is szerettetek volna eljutni, és remélhetőleg nem fog sejteni semmit a barátnőd arról, hogy haza már menyasszonyként fog jönni.

Lánykérés megszervezése szolgáltató segítségével

Ha valami nehezebben kivitelezhető tervet eszeltél ki, akkor kérheted egy lánykérések lebonyolítására specializálódott cég segítségét.

Ők adott árért megszervezik a lánykérést, ahogy csak kéred. Ez lehet különleges helyszínen: levegőben ejtőernyőzés közben, hőlégballonban, vagy víz alatt búvárkodáskor.

Biztosan Te is láttál már „átverős” lánykéréseket az interneten, vicces videók formájában. Ekkor furcsa helyzetekbe hozzák a leendő menyasszonyt, majd a szituációt a „Leszel a feleségem?” kérdéssel oldják fel. Például egy színész rendőr igazoltat titeket az úton.

Ilyen cégek vállalnak még molinó készítést vagy tűzijátékos műsort is.

A fenti ötletek nincsenek kőbe vésve, használd őket ugródeszkának a tervezés során. Inspirálódj belőlük, gondold tovább őket, és adj elég időt magadnak, hogy jól fel tudj készülni a Nagy Kérdésre. Így biztosan olyan lánykérést szervezel majd, amire mindketten boldogan fogtok visszagondolni.

Via: Elkeltem.hu

Ajánlott cikkeink

Rate this post